Αυτό το φαγητό είναι δικής μου έμπνευσης σταχυολογώντας ιδέες από διάφορες συνταγές.
Πρώτα έκοψα πατάτες σε λεπτές φέτες, τις τοποθέτησα σε γάστρα με αλάτι πιπέρι, ρίγανη & χυμό λεμονιού.
Το πιάτο συνοδεύεται & μια κούπα ρύζι μπασμάτι αναποφλοίωτο.
This food is my own inspiration, with ideas from various recipes.
First I cut potatoes into thin slices, I put them in a hat with salt pepper, oregano & lemon juice.
Then I mixed lemon juice with two different mustards, tahini, salt, pepper & kiwi (spice for chicken). I covered the sauces with the sauce, placed them in the pot on the potatoes. Baking covered 45 minutes & without the lid 15 minutes.
Πρώτα έκοψα πατάτες σε λεπτές φέτες, τις τοποθέτησα σε γάστρα με αλάτι πιπέρι, ρίγανη & χυμό λεμονιού.
Κατόπιν ανέμειξα χυμό λεμονιού δυο διαφορετικές μουστάρδες, ταχίνι, αλάτι, πιπέρι & καρίνο (μπαχαρικό για κοτόπουλο). Κάλυψα τα μπουτάκια με τη σάλτσα, τα τοποθέτησα στη γάστρα πάνω στις πατάτες. Ψήσιμο σκεπασμένο 45 λεπτά & χωρίς το καπάκι 15 λεπτά.
Το πιάτο συνοδεύεται & μια κούπα ρύζι μπασμάτι αναποφλοίωτο.
This food is my own inspiration, with ideas from various recipes.
First I cut potatoes into thin slices, I put them in a hat with salt pepper, oregano & lemon juice.
Then I mixed lemon juice with two different mustards, tahini, salt, pepper & kiwi (spice for chicken). I covered the sauces with the sauce, placed them in the pot on the potatoes. Baking covered 45 minutes & without the lid 15 minutes.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου