Φτιάχνοντας γλυκό κυδώνι τριφτό ( στον παραδοσιακό τρίφτη του κυδωνιού) μαζί με την καθιερωμένη αρμπαρόριζα σκέφτηκα να προσθέσω μερικούς σπόρους ροδιού για να κοκκινίσει το χρώμα. Με βοήθησε αυτή η θήκη από σιλικόνη με τις τρυπούλες που τη γέμισα με τους σπόρους ροδιού, την αρμπαρόριζα & σπόρους του κυδωνιού που συντελούν στο πήξιμο του σιροπιού αντί για το τουλπάνι .ελαττώνοντας το νερό αντίστοιχα στο βράσιμο. Μετά το βράσιμο η θήκη αφαιρείται & το σιρόπι μένει διαυγές. Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει & χυμό ροδιού.
Making sweet sandalwood (in the traditional cocktail grater) along with the standard brassica I thought to add a few pomegranate seeds to reddish the color. It helped me with this silicone case with the holes I filled it with the pomegranate seeds, the germ and the seeds of the cock that make the syrup thicker instead of the turban. After boiling the pouch is removed and the syrup is clear. After boiling the pouch is removed and the syrup is clear. One can use & pomegranate juice
Γεια στα χεράκια σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήπροσέξτε το τρυκ για να γίνει ροδοκόκκινο
ΑπάντησηΔιαγραφή