Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΙΕΒΟΥ (CHICKEN OF KIEV)

Μαγείρεψα μια γνωστή συνταγή το κοτόπουλο Κιέβου με το δικό μου τρόπο.
Πρόκειται για γεμιστό σνίτσελ κοτόπουλου με ένα ραβδάκι βούτυρο επεξεργασμένο με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, μαϊντανό & λιωμένο σκόρδο. Τα σνίτσελ αφού στερεωθούν με οδοντογλυφίδες αλευρώνονται, βυθίζονται σε χτυπημένο αυγό & κατόπιν σε τρίμμα ψωμιού, παρμεζάνας & μπούκοβου. Αντί να τα τηγανίσω τα ράντισα με ελαιόλαδο & τα έψησα 20 λεπτά σε γάστρα.
Για το καλύτερο στερέωμα της γέμισης χρησιμοποίησα τα εικονιζόμενα εργαλεία που σφίγγουν τα ρολά
I cooked a famous recipe the chicken Kiev in my own way.
This is a stuffed chicken schnitzel with a butter stick processed with chopped chives, parsley and melted garlic. The schnitzel once fastened with toothpicks flour, dipped in beaten egg and then in bread crumbs, Parmesan and pepper. Instead of frying sprinkle with olive oil and the baked 20 minutes into the hull.
For the best scene of the filling I used the displayed tools clench rolls

1 σχόλιο:

  1. Φαίνεται ιδιαίτερο φαγητό, κάτι που δεν έχω γευτεί ξανά. Πολύ θα ήθελα να το δοκιμάσω! Γεια στα χέρια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Powered By Blogger