Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018

ΣΕΡΒΙΡΩΝΤΑΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨAN (SERVING EASTER EGGS LEFT OVER)

Αν έχετε στο ψυγείο σας βαμμένα αυγά που έχουν περισσέψει από το πάσχα, μπορείτε να τα σερβίρετε ως εξής:
Κόβετε το κάθε αυγό οριζόνταια σε δυο κομμάτια & αφαιρείτε τους κρόκους.
Αναμιγνύετε τους κρόκους με ένα μείγμα μουστάρδας, μαγιονέζας & γιαουρτιού στο οποίο μπορείε να προσθέσετε λιγο ζαμπόν ή τόννο ή κάποιο τυρί. Γεμίζετε τα κομμένα ασπράδια με το μείγμα & γαρνίρετε με αγγουράκι ,τοματίνια,  ελιές, μαϊντανό ή σχοινόπρασσο.
If you have dyed eggs in your fridge, you can serve them as follows:
Cut each egg horizontally into two pieces and remove the yolks.
Mix the egg yolks with a mixture of mustard, mayonnaise and yogurt in which you can add a little ham or tuna or some cheese. Fill the cut egg whites with the mixture & garnish with cucumber, tomatoes, olives, parsley or chives.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου