Αν έχετε στο ψυγείο σας βαμμένα αυγά που έχουν περισσέψει από το πάσχα, μπορείτε να τα σερβίρετε ως εξής:
Κόβετε το κάθε αυγό οριζόνταια σε δυο κομμάτια & αφαιρείτε τους κρόκους.
Αναμιγνύετε τους κρόκους με ένα μείγμα μουστάρδας, μαγιονέζας & γιαουρτιού στο οποίο μπορείε να προσθέσετε λιγο ζαμπόν ή τόννο ή κάποιο τυρί. Γεμίζετε τα κομμένα ασπράδια με το μείγμα & γαρνίρετε με αγγουράκι ,τοματίνια, ελιές, μαϊντανό ή σχοινόπρασσο.
If you have dyed eggs in your fridge, you can serve them as follows:
Cut each egg horizontally into two pieces and remove the yolks.
Mix the egg yolks with a mixture of mustard, mayonnaise and yogurt in which you can add a little ham or tuna or some cheese. Fill the cut egg whites with the mixture & garnish with cucumber, tomatoes, olives, parsley or chives.
Κόβετε το κάθε αυγό οριζόνταια σε δυο κομμάτια & αφαιρείτε τους κρόκους.
Αναμιγνύετε τους κρόκους με ένα μείγμα μουστάρδας, μαγιονέζας & γιαουρτιού στο οποίο μπορείε να προσθέσετε λιγο ζαμπόν ή τόννο ή κάποιο τυρί. Γεμίζετε τα κομμένα ασπράδια με το μείγμα & γαρνίρετε με αγγουράκι ,τοματίνια, ελιές, μαϊντανό ή σχοινόπρασσο.
If you have dyed eggs in your fridge, you can serve them as follows:
Cut each egg horizontally into two pieces and remove the yolks.
Mix the egg yolks with a mixture of mustard, mayonnaise and yogurt in which you can add a little ham or tuna or some cheese. Fill the cut egg whites with the mixture & garnish with cucumber, tomatoes, olives, parsley or chives.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου