Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΖΥΜΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ (BUNS BREW IN BREADMAKER)

Έφτιαξα εξαιρετικά τσουρέκια με την εκπληκτική συνταγή της mamangelic:  http://www.mamangelic.com/blog/gr/categories/seasonal-recipes/tsoureki-mamangelic φουσκωτά, ανάλαφρα  με ίνες. Μοναδική διαφορά από τη συνταγή ,έβαλα όλα τα υλικά μαζί στον αρτοπαρασκεαστή, επέλεξα το πρόγραμμα ζύμη & μετά το τέλος του φουσκώματος ,έπλεξα τη ζύμη σε πλεξούδες, την τοποθέτησα σε ταψί στρωμένο με σιλικονούχο φύλλο (αντικαθιστά το λαδόχρτο) & το τοποθέτησα σε φούρνο προθερμασμένο στη χαμηλότερη θερμοκρασία για πέντε λεπτά. Σε λίγο μόλις φούσκωσαν τα τσουρέκια τα άλλειψα με αυγό χτυπημένο με λίγο νεράκι & πασπάλισα με φιλέ αμύγδαλο. Ψήσιμο σε μέτριο φούρνο περίπουυ 20-25 λεπτά.
(Την ινβερτοποιημένη ζάχρη την αντικαθιστάτε με πυκνό σιρόπι ίδιου βάρους, 15 γραμ. ξηρή μαγιά είναι δύο φακελάκια. Προσοχή: όχι περισσότερο αλεύρι)
I made excellent buns with the magnificent recipe of mamangelic:
http://www.mamangelic.com/blog/gr/categories/seasonal-recipes/tsoureki-mamangelic inflatable, lighted with fibers. Unique difference from the recipe, I put all the ingredients together in the baker, I chose the dough program & after the end of the bloom, I squeezed the dough into braids, placed it in a baking pan with a silicone sheet (replacing the greengrocery) and placed it in a preheated oven at the lowest temperature for five minutes. As soon as the brills swooped, I dropped them with an egg beaten with a little water and sprinkled with almonds. Bake in a moderate oven about 20-25 minutes.
(Invented weed replaces with dense syrup of the same weight, 15 grams of dry yeast is two sachets. Caution: no more flour)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger