Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

ΣΠΙΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ (HOME-MADE LITTLE CHOCOLATES)

Χρησιμοποιώντας φόρμες σιλικόνης μπορείτε πανεύκολα να φτάξετε σοκολατάκια σε ιδιαίτερα σχήματα & εξαιρετικές γεύσεις:
Πρώτα λοιώνετε κουβερτούρα σε μπαίν- μαρί & αφού λιώσει ρίχντε στο μείγμα λίγο ελαιόλαδο, μια κουταλιά γάλα, άρωμα της αρεσκείας σας όπως βανίλλια & μικρά κομματάκια άσπρης σοκολάτας, τα λοιώνετε ώστε να μην αναμιχθούν τελείως οι δύο σοκολάτες & ρίχνετε τη ρευστή

σοκολάτα στις φόρμες.Για τα σκούρα σοκολατάκια λιοώνετε κουφερτούρα με τη προσθήκη λιγου ελαιολάδου , λιγου ρευστού σιριπιού & αντιστοίχου αρώματος. Εδώ ταιριάζει πολύ το εκχύλισμα πορτοκαλιού. Ρίχνετε το μείγμα στις φόρμες. 
Μετά από δύο ώρες στην κατάψηξη ξεφορμάρετε & τα σοκολατάκια είναι έτοιμα.
Using silicone molds you can easily get chocolates in special shapes & excellent flavors:
First loionete couverture in bain- marie and melt after richnte the mix a little olive oil, a tablespoon of milk, flavor of your choice such as vanilla and small white chocolate chips, soak them so that the two chocolates are not completely mixed up and pour the liquid chocolate into the molds.
For dark chocolates, add a few drops of olive oil, a little syrup fluid & a similar flavor. This fits very orange extract. Pour the mixture into the molds.
After two hours of brightening, you are out of shape and the chocolates are ready.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου