Έχοντας περισσέψει αρκετή γέμιση για λαχανοντολμάδες & έχοντας μερικά μεγάλα κρεμμύδια έφτιαξα πρώτη φορά τα λεγόμενα "κελέμια" ή "σουγάνια" δηλ. ντολμάδες σε περίβλημα κρεμμυδιού περίπου όπως περιγράφεται στη συνταγή εδώ: http://www.ethnos.gr/entheta.asp? catid=23981&subid=2&pubid=87866663. με τη διαφορά ότι τα μαγείρεψα σε πυκνή σάλτσα ντομάτας με πρόσθεση σάλτσας με λιαστές ντομάτας.
Having enough leftover filling for cabbage rolls and having some big onions I made the first time the words "Keleman" or "sougania" that is. Stuffed into onion sleeve about as described in the recipe here: http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23981&subid=2&pubid=87866663 except that I cooked in a thick tomato sauce with addition sauce with sundried tomatoes.
Having enough leftover filling for cabbage rolls and having some big onions I made the first time the words "Keleman" or "sougania" that is. Stuffed into onion sleeve about as described in the recipe here: http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23981&subid=2&pubid=87866663 except that I cooked in a thick tomato sauce with addition sauce with sundried tomatoes.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου