γίνεται με το ψαλίδι με πολλαπλές λεπίδες που κόβουμε τα μυριστικά. Ζεματίστε τις φλούδες τρία νερά & μετά βράστε μαζί με το εσωτερικό δύο μανταρινιών κλημεντίνες & δύο πορτοκαλιών μέρλιν (που δεν έχουν κουκούτσια) δίχως ίνες & μεμβράνες & ανάλογη ζάχαρη & ελάχιστο νερό. Δέστε τη μαρμελάδα, γυρίστε τα βάζα ανάποδα & αποθηκεύστε τα βάζα αφού κρυώσουν.
Θέλοντας να μεταδώσω τις χειροτεχνικές μου γνώσεις δημιούργησα αυτή την ιστοσελίδα με σκοπό να δημοσιεύω μια ανακοίνωση κάθε μέρα ώστε να γίνουν 365 όσες & οι μέρες του χρόνου. Wanting to spread the knowledge of my craft I created this site to put up a post every day to make 365 those are the days of the year
Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ (CITRUS FRUITS MARMALADE)
γίνεται με το ψαλίδι με πολλαπλές λεπίδες που κόβουμε τα μυριστικά. Ζεματίστε τις φλούδες τρία νερά & μετά βράστε μαζί με το εσωτερικό δύο μανταρινιών κλημεντίνες & δύο πορτοκαλιών μέρλιν (που δεν έχουν κουκούτσια) δίχως ίνες & μεμβράνες & ανάλογη ζάχαρη & ελάχιστο νερό. Δέστε τη μαρμελάδα, γυρίστε τα βάζα ανάποδα & αποθηκεύστε τα βάζα αφού κρυώσουν.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου