Έφτιαξα στον αρτοπαρασκευαστή μαρμελάδα φράουλα με τις αναλογίες & τον τρόπο που αναφέρεται εδώ: http://infofriendly.blogspot.gr/2014/04/blog-post_27.html. Επειδή δεν χρησιμοποίησα ζελατίνη μετά έδεσα λίγο τη μαρμελάδα στην κατσαρόλα ξαφρίζοντας την.
Με τον ίδιο τρόπο έκανα επίσης μαρμελάδα κεράσι στον αρτοπαρασκευαστή , μόνο που πριν τη δέσω στην κατσαρόλα έκοψα τα κεράσια με το ραβδομπλέντερ. Την ποσότητα ζάχαρης μπορείτε να την αυξομειώσετε αν επιθυμείτε.
Κι εδώ πρότυπα ετικετών για τις μαρμελάδες σας.
I made in the bread maker strawberry jam in the proportions and manner mentioned here:
http://infofriendly.blogspot.gr/2014/04/blog-post_27.html. Because I did not use gelatin after I tied a little the jam in the pot skimming.
In the same way also did cherry jam in the bread maker, just before the tie in the pot I cut the cherries with blender. The amount of sugar you can increase or decrease if you wish.
And here label templates for your jams.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου