Έφτιαξα αρκετά ντολμαδάκια με κιμά χρησιμοποιώντας τρυφερά αμπελόφυλλα που μάζεψα από κλήμα που βρίσκεται στην αυλή ενός εγκατελλειμμένου μισοερειπωμένου σπιτιού.
Τα ζεμάτισα με τον τρόπο που περιγράφεται εδώ: http://cretangastronomy.blogspot.gr/2012/05/blog-post_17.html & τα μαγείρεψα όπως περιγράφεται εδώ: http://www.kitchenstori.es/2012/05/stuffed-vine-leaves-avgolemono.html
I made quite stuffed with minced meat using tender leaves that I collected from vines located in the backyard of a ruined house.
The scorching hot in the manner described here: http://cretangastronomy.blogspot.gr/2012/05/blog-post_17.html & cook as described here: http://www.kitchenstori.es/2012/05/stuffed-vine-leaves-avgolemono.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου