Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ, ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ (KUM QUAT, CONFITURE)

Αν βρείτε κάπου να πουλιούνται αυτά τα μικρά εσπεριδοειδή σε μέγεθος μικρού δαμάσκηνου φτιάξτε το πιο εύκολο γλυκό του κουταλιού από εσπεριδοειδή.
Εγώ, πρώτα καθάρισα τους καρπούς από τα κοτσανάκια, τους έπλυνα καλά &  τους ζεμάτισα τρία νερά για να ξεπικρίσουν. Έκανα ένα ελαφρό σιρόπι από νερό & ζάχαρη,  μέσα σ' αυτό έβρασα δέκα λεπτά ξαφρίζοντας συνεχώς. Την επόμενη μέρα έδεσα το σιρόπι έβαλα το γλυκό σε αποστειρωμένα βάζα, τα αναποδογύρισα αμέσως για να στεγανοποιηθούν κρυώνοντας, τοποθέτησα τις ετικέτες & είναι έτοιμα για κατανάλωση!!!!!!!!!!!!!!!!!
If you find somewhere to sold these little citrus in size small plum, cook  the easiest sweet citrus .
I first scoured the fruits from the stalks , washed them thoroughly and  !blanch them three waters to bitterness . I made a light syrup water and sugar there in I boiled ten minutes continuously skimming . The next day I tied the sweet syrup i put into sterilized jars , the capsized immediately be sealed cooling , I placed the labels & is ready to eat ! ! ! ! ! !

1 σχόλιο:

  1. Μου αρέσει πολύ αυτό το γλυκό και μου αρέσουν και τα ζαχαρωμένα , φρουί γλασέ κουμ κουάτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή