Εγώ, πρώτα καθάρισα τους καρπούς από τα κοτσανάκια, τους έπλυνα καλά & τους ζεμάτισα τρία νερά για να ξεπικρίσουν. Έκανα ένα ελαφρό σιρόπι από νερό & ζάχαρη, μέσα σ' αυτό έβρασα δέκα λεπτά ξαφρίζοντας συνεχώς. Την επόμενη μέρα έδεσα το σιρόπι έβαλα το γλυκό σε αποστειρωμένα βάζα, τα αναποδογύρισα αμέσως για να στεγανοποιηθούν κρυώνοντας, τοποθέτησα τις ετικέτες & είναι έτοιμα για κατανάλωση!!!!!!!!!!!!!!!!!
If you find somewhere to sold these little citrus in size small plum, cook the easiest sweet citrus .
I first scoured the fruits from the stalks , washed them thoroughly and !blanch them three waters to bitterness . I made a light syrup water and sugar there in I boiled ten minutes continuously skimming . The next day I tied the sweet syrup i put into sterilized jars , the capsized immediately be sealed cooling , I placed the labels & is ready to eat ! ! ! ! ! !
Μου αρέσει πολύ αυτό το γλυκό και μου αρέσουν και τα ζαχαρωμένα , φρουί γλασέ κουμ κουάτ
ΑπάντησηΔιαγραφή