Μάζεψα τους μικρούς καρπούς της αφροξυλιάς (κουφοξυλιάς) που εικονίζονται εδώ & έφτιαξα το σιρόπι που περιγράφεται εδώ :http://cucinalkemika.blogspot.gr/2010/09/sciroppo-di-bacche-di-sambuco.html η κατασκευή του.
Το σιρόπι είναι πολύ δημοφιλές στην Ιταλία , το δέντρο ονομάζεται sambuca, αν προσθέσει κανείς το ανάλογο αλκοόλ μπορείτε να φτιάξετε λικέρ.
I picked up the small fruits of elderberries depicted here & I made the syrup described
here: http://cucinalkemika.blogspot.gr/2010/09/sciroppo-di-bacche-di-sambuco.html its construction.
The syrup is very popular in Italy, the tree called sambuca, if someone will add the appropriate alcohol can make liqueurs.
ueurs.
Το σιρόπι είναι πολύ δημοφιλές στην Ιταλία , το δέντρο ονομάζεται sambuca, αν προσθέσει κανείς το ανάλογο αλκοόλ μπορείτε να φτιάξετε λικέρ.
I picked up the small fruits of elderberries depicted here & I made the syrup described
here: http://cucinalkemika.blogspot.gr/2010/09/sciroppo-di-bacche-di-sambuco.html its construction.
The syrup is very popular in Italy, the tree called sambuca, if someone will add the appropriate alcohol can make liqueurs.
ueurs.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου