εν τω μεταξύ ετοιμάζουμε τη γέμιση που δεν έχει σαφείς αναλογίες & αποτελείται από ένα τριμμένο κρεμμύδι & μερικά πράσα κομμένα σε ροδέλες ελαφρά σωταρισμένα στα οποία προσθέτουμε λίγο ψιλοκομμένο & καλά στυμμένο σπανάκι, ένα δυο αυγά χτυπημένα & τριμμένο τυρί φέτα & λίγο γλυκό τραχανά για να ελαττωθούν τα υγρά της γέμισης.
Once the dough is kneaded for the leaves as usual divided into ten small balls.
Then roll out the dough into five balls size saucer. Put them on top of one another between brushing with oil brush. In the original recipe used melted butter but I replaced it for health reasons (not lacking in taste). Roll them all together into one larger sheet tangible diameter of the pan using the first thick plastic rod & after. Lay the sheet on a greased baking dish, pour the filling on top and half sheet made in the same way by the other five balls of dough. Turning the edges inward, scratching the pie and bake in moderate oven until became red. After firing, the sheets are separated as in pastry.
Λίλα , γεια στα χεράκια σου !Φαίνεται νοστιμότατη και εμφανισιακά άριστη !
ΑπάντησηΔιαγραφήΠρέπει να είναι πολύ νόστιμη.. μόλις μπορέσω θα τη φτιάξω και εγώ... Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοκύριακο...
ΑπάντησηΔιαγραφήΛίλα επέστρεψα για να σου πω ότι μου είχαν περιγράψει μια τέτοια συνταγή, την βρίσκω υπέροχη , λατρεύω τις πρασόπιτες , το απόγευμα θα την κάνω , να είσαι καλά.
ΑπάντησηΔιαγραφή