Παρασκευή 30 Μαΐου 2025

ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΩΓΚΡΑΝΤΕΝ (RAVIOLI AUGRANTEN)

Χρησιμοποιώντας έτοιμα ραβιόλια γεμιστά με μανιτάρια έφτιαξα ένα ιδιαίτερο φαγητό με ιταλικό άρωμα.

Αφού έβρασα τα ραβιόλια σε αλατισμένο νερό, τα τοποθέτησα σε λαδωμένο ταψί. Τα ανέμειξα με ψιλοκομμένο προσιούτο, δύο ψιλοκμμένα φρ΄σκα κερεμμύδια & τριμμένο κίτρινο τυρί. Έτριψα ένα ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη κια το τσιγάρια με μείγμα βουτύρου και μαργαρίνης.  Προσέθεσα  αλεύρι και αφού ενωματώθηκε με το βούτυρο, το ανάλογο γάλα ώστε να γίνει μια αραιή μπεσαμέλ. έριξα την αραιωμένη μπεσαμέλ στο ταψί και από πάνω τρμμένη παρμεζάνα και τριμμένο ξηρό ψωμί για να δημιουργηθεί κρούστα. Ψήσιμο σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινήσει η επιφάνεια.

Using ready-made ravioli stuffed with mushrooms, I made a special dish with an Italian flavor.

After boiling the ravioli in salted water, I placed them in an oiled baking pan. I mixed them with chopped prosciutto, two chopped fresh mushrooms & grated yellow cheese. I grated a dry onion and mixed it with a mixture of butter and margarine. I added flour and after it was incorporated with the butter, the appropriate amount of milk to make a thin béchamel. I poured the thinned béchamel into the pan and topped it with grated parmesan and grated dry bread to create a crust. Bake in a moderate oven until the surface turns golden brown.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger