Η πιο καλή ρεβυθαδα έχει λίγη δουλειά, αλλά αξίζει τον κόπο.
Μουσκεύουμε τα ρεβύθια αποβραδύς με λίγο αλάτι. Το πρωΐ τα στραγγίζουμε και τα βράζουμε πάνω από μισή ώρα μέχρι να μαλακώσουν. τα στραγγίζουμε ρίχνουμε αρκετό νερό και τα τρίβουμε μέχρι να βγουν οι φλούδες. Μετά τρίβουμε κρεμμύδι στον ψιλό τρίφτη και τα τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι. Προσθέτουμε τα ρεβύθια, βραστό νερό, αλάτι, πιπέρι,ρίγανη, δεντολίβανο κι έα μικρό καρότο ολόκληρο. Βράζουμε μισή ώρα. Βγάζουμε μια κούπα βρασμένα ρεβύθια και το καρότο, τα πολτοποιύμε με το ραβδομπλέντερ και το προσθέτουμε στα ρεθύθια και τέλος προσθέτομε χυμό λεμονιού. Η τέλεια χυλωμένη ρεβυθάδα!!!!!!!!!!
The best chickpeas are a bit of work, but worth it.
Soak the chickpeas overnight with a little salt. In the morning, drain them and boil them for over half an hour until they are soft. Drain them, add enough water and rub them until the skins come off. Then grate the onion on a fine grater and fry them with a little oil. Add the chickpeas, boiling water, salt, pepper, oregano, rosemary and a small whole carrot. Boil for half an hour. Take out a cup of boiled chickpeas and the carrot, puree them with a stick blender and add it to the chickpeas and finally add lemon juice. The perfect mashed chickpeas!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου