Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΤΕ (FISH SOUP SIMPLE AND VISIBLE)

Μια ψαρόσουπα μαγειρεμένη με τον τρόπο που περιγράφεται εδώ:  https://akispetretzikis.com/recipe/3177/psarosoypa  μπορεί να γίνει βελουτέ  αλέθωντας την στο μπλέντερ και αυγοκόβιντας την με ασπράδι αυγού.  Μπορείτε να τη σερβίρετε με κρουτόν.

A fish soup cooked as described here: https://akispetretzikis.com/recipe/3177/psarosoypa it can be made into velouté by grinding it in a blender and whisking it with egg white. You can serve it with croutons.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger