Για να γίνει αυτό το πανεύκολο φαγητό με λαχανικά με τον πλέον υγςιεινό τρόπο ακολούθησα την εξής πορεία:
Πρώτα ετοιμάζουμε όλα τα λαχανικά κομμένα. Δεν υπάρχουν σφείς α
ναλογίες. Κόβουμε τις πατάτες και τκολοκυθάκια με κυματιστό κόφτη για να βράσουν σε λιγώτερο χρόνο. Κόβουμε με ντρό κόφτη τις μελιτζάνες καμε πιο λεπτό τα κρεμμύδια σε ροδέλλες, τις πιπεριές σε πολύ μικρά κομματάκια. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και το σκόρδο. Τις ντομάτες σε τέσσερα κομμάτια. Ανακατεύουμε τα λαχανικά με αλάτι, πιπέρι και λάδι. Τα τοποθετούμε όλα σε ρηχό ταψί , σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε φούρνο μια ώρα και ακόμη 15 λεπτά χωρίς το αλουμινόχαρτο.
In order to make this very easy food with vegetables in the healthiest way, I followed the following course:
First we prepare all the cut vegetables. There are no exact proportions. Cut the potatoes and courgettes with a wavy cutter so that they boil in less time. Cut the eggplants with a sharp knife, cut the onions into rings, the peppers into very small pieces. Chop the parsley and garlic. Cut the tomatoes into four pieces. Mix the vegetables with salt, pepper and oil. Place everything in a shallow pan, cover with aluminum foil and bake in the oven for an hour and another 15 minutes without the aluminum foil.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου