Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΨΩΜΑΚΙΑ (FILLED SMALL BREADS)

Αυτά τα μικρά ατομικά ψωμάκια έγιναν με ζύμη ατον αρτπαρασκευαστή .
Τοποθετούμε στον κάδο 4 κούπες αλεύρια σκληρό, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, ένα αυγό, μισή κούπα γιαούρι ή κεφίρ. 3/4 της κούπας νερό ,1 φακελλάκι ξηρή μαγιά. Επιλέγουμε το πρόγραμμα ζύμη και φούσκωμα κι όταν τελειώσει κόβουμε μικρά μπαλάκια, τα πιέζουμε να γίνουν επίπεδα, βάζουμε ψιλοκομμένα κίτρινα τυριά ή αλλαντικά και κλείνουμε το μπαλάκι να πέρει στρογγυλό σχήμα. Τα αφήνουμε σε ζεσταμένο φούρνο λίγο και τα ψήνουμε σε δυνατό φούρνο περίπου 20 λεπτά.η ώρα να φουσκώσουν.
These small individual buns are made with baker's yeast.
Place 4 cups of hard flour, 2 spoons of olive oil, an egg, half a cup of yogurt or kefir in the bucket. 3/4 of a cup of water, 1 sachet of dry yeast. We select the dough and rise program and when it is finished we cut small balls, press them to become flat, put chopped yellow cheeses or cured meats and close the ball to take a round shape. Leave them in a heated oven for a while and bake them in a strong oven for about 20 minutes, the time for them to

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger