Ακολουθώντας τις αναλογίες της συνταγής εδώ:
https://akispetretzikis.com/el/categories/mpiskota/koyloyrakia-me-elaiolado-kai-portokali έφτιαξα αυτά τα κουλουράκια με ελαιόλαδο βάζοντας τα υλικά με τη σειρά που αναφέρονται στον αρτοπαρασκευαστή ,επιλέγοντας το πρόγραμμα ζύμη. Το ζύμωσα μόνο 5 λεπτά . μετά έκανα μπαλάκια με τη χρήση του εργαλείου φορμαρίσματος για κεφτεδάκια, τα κύλισα στο σουσάμι έκανα βαθούλωμα στο κέντρο. Ψήσιμο 25 λεπτά σε μέτριο φούρνο.
Υλικά:
https://akispetretzikis.com/el/categories/mpiskota/koyloyrakia-me-elaiolado-kai-portokali
I made these cookies with olive oil by putting the ingredients in the order mentioned in the baker, selecting the dough program. I kneaded it for only 5 minutes. then I made balls using the meatball molding tool, I rolled them in sesame seeds and made a dent in the center. Bake for 25 minutes in a medium oven.
Υλικά:
https://akispetretzikis.com/el/categories/mpiskota/koyloyrakia-me-elaiolado-kai-portokali έφτιαξα αυτά τα κουλουράκια με ελαιόλαδο βάζοντας τα υλικά με τη σειρά που αναφέρονται στον αρτοπαρασκευαστή ,επιλέγοντας το πρόγραμμα ζύμη. Το ζύμωσα μόνο 5 λεπτά . μετά έκανα μπαλάκια με τη χρήση του εργαλείου φορμαρίσματος για κεφτεδάκια, τα κύλισα στο σουσάμι έκανα βαθούλωμα στο κέντρο. Ψήσιμο 25 λεπτά σε μέτριο φούρνο.
Υλικά:
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 60 γρ. κονιάκ
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 60 γρ. χυμό πορτοκαλιού
- 370 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1/2 κ.γ. κανέλα
- 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1/4 κ.γ. σόδα μαγειρική
- 1 πρέζα αλάτι
- 70 γρ. σουσάμι, καβουρδισμένο
Following the proportions of the recipe:
https://akispetretzikis.com/el/categories/mpiskota/koyloyrakia-me-elaiolado-kai-portokali
I made these cookies with olive oil by putting the ingredients in the order mentioned in the baker, selecting the dough program. I kneaded it for only 5 minutes. then I made balls using the meatball molding tool, I rolled them in sesame seeds and made a dent in the center. Bake for 25 minutes in a medium oven.
Υλικά:
- 100 gr. olive oil
- 60 gr. cognac
- 100 gr. granulated sugar
- orange zest, from 1 orange
- 60 gr. Orange juice
- 370 gr. flour g.o.x.
- 1/2 tbsp. cinnamon
- 1/2 tbsp. baking powder
- 1/4 tbsp. baking soda
- 1 pinch of salt
- 70 gr. sesame, roasted
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου