Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

ΚΡΟΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΨΩΜΙ (CROWN FROM THE BREAST OF LAST DAY)

Αν έχετε ψωμί δύο -τριών ημερών αντί να το πετάξετε, κόψτε το σε κυβάκια, βάλτε το σε αντικολλητικό ταψί, ραντίστε το με λάδι & πασπαλίστε το με μυρωδικά της αρεσκείας σας & λιγο λοιωμένο σκόρδο (προαιρετικά)/ Ψήσιμο στη χαμηλότερη θερμοκρασία του φούρνου  (100-120 K) για 25 λεπτά. Γίνονται ωραιότατα κρουτόν που θα νοστιμέψουν τις σούπες & τις σαλάτες σας.
If you have two-three-day bread instead of throwing it, cut it into cubes, put it in a non-stick pan, sprinkle it with oil & sprinkle it with herbs of your choice & a little garlic (optional) / Baking at the lowest oven temperature (100-120 K) for 25 minutes. They are very nice croutons that will taste your soups & salads.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου