Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΥΟ ΦΑΓΗΤΩΝ (COMBINATION OF TWO MEALS)


Αν μαγειρεύετε φαγητό για ένα άτομο όπως εγώ, μπορείτε ν΄ακολουθήσετε τις συμβουλές μου ώστε μια προεργασία να μαγειρεύετε δύο διαφορετικά φαγητά.
Μαγειρεύοντας ντολμαδάκια με κιμά αφού ετίμασα την γέμιση τη χώρισα σε δύο μέρη.Με το πρώτο τμήμα τύλιξα αμπελόφυλλα. Στο υπόλοιπο μείγμα πρροσέθεσα ένα ασπράδι Που απαιτείται Για να γίνουν γιουβαρλάκια σούπα. (Ο κρόκος του αυγού χρησιμοποιείται στο αυγόκομμα).
Με την ίδια λογική μπορείτε να Κάνετε μοσχαρόσουπα & χωρίζωντας το κρέας σε δύο μέρη, κρατείστε το μισό κρέας & το μισό σουρωμένο ζωμό, την επομένη τσιγαρείστε λίγο κρεμμυδι προσθέστε σάλτσα ντομάτας & χοντρό μακαρόνι ή άλλο ζυμαρικό & έτσι έχετε ένα διαφορετικό φαγητό.


Επίσης μαγειρεύοντας χοιρινό πρασοσέλινο, μπορείτε να βάλετε περισσότερο νερό ώστε να περισσέψει ζωμός & προσθέτωντας χυμό ντομάτας μπορείτε να μαγειράψετε χοιρινό με γλυκό τραχανά.
If you are cooking food for a person like me, you can follow my advice to cook two different foods.
Cooking dumplings with minced meat after I fished the stuffing I split it into two parts. With the first part I wrapped vine leaves. To the remaining mixture prrosethesa an egg white required to be giouvarlakia soup. (The egg yolk is used in the sause).
With the same logic you can cook calf soup and split the meat in two parts, hold half the meat & half a strained broth, the next you cook a little onion add tomato sauce & thick pasta or other pasta & so you have a different food.
Also cooking pork brandy, you can put more water to make broth and adding tomato juice you can cook pork with sweet trachana (noodles).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger