Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΩΓΚΡΑΝΤΕΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ (GRATIN FROM LEFTOVERS)

Έχοντας περισσέψει πατάτες φούρνου κομμένες σε λεπτές φέτες σκέφτηκα να κάνω ένα ωγκραντέν δικής μου επινόησης. Αφού τις έστρωσα σε ένα ταψί τις πασπάλισα με τριμμένα κίτρινα τυριά & από πάνω έριξα χτυπημένα αυγά ανακατεμένα με λίγο γάλα. Στην επιφάνεια τοποθέτησα μερικά ντοματίνια. Ψήσιμο περίπου μισή ώρα. Εξαιρετικό πρώτο πιάτο αξιοποιώντας περισσεύματα.
After having fried potatoes cut into thin slices, I thought of making an apprentice of my own conception. After I put them on a baking dish, I patted them with grated yellow cheeses and on top I threw beaten eggs mixed with some milk. On the surface I put some cherry tomatoes. Bake about half an hour. Excellent first dish utilizing leftovers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου