My year's apricot dessert was about as described here: https://www.cretangastronomy.gr/2015/06/blog-post_25/ For sweet it is suitable large, sweet apricots such as the Bebeku variety, where the flesh of the apricot does not stick to the stump and the stalk is easily removed.
Θέλοντας να μεταδώσω τις χειροτεχνικές μου γνώσεις δημιούργησα αυτή την ιστοσελίδα με σκοπό να δημοσιεύω μια ανακοίνωση κάθε μέρα ώστε να γίνουν 365 όσες & οι μέρες του χρόνου. Wanting to spread the knowledge of my craft I created this site to put up a post every day to make 365 those are the days of the year
Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017
ΓΛΥΚΟ ΒΕΡΥΚΟΚΚΟ (DESSERT APRICOT)
My year's apricot dessert was about as described here: https://www.cretangastronomy.gr/2015/06/blog-post_25/ For sweet it is suitable large, sweet apricots such as the Bebeku variety, where the flesh of the apricot does not stick to the stump and the stalk is easily removed.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Αγαπημένο φρούτο το βερύκοκο! Σε γλυκό είναι υπέροχο!
ΑπάντησηΔιαγραφή