Το φετεινό μου γλυκό βερύκοκκο έγινε περίπου όπως περιγράφεται εδώ: https://www.cretangastronomy.gr/2015/06/blog-post_25/. Για γλυκό είναι κατάλληλα μεγάλα αγουρωπά βερυκοκκα όπως της ποικιλίας Μπεμπέκου που η σάρκα του βερύκοκκου δεν κολλάει στο κουκούτσι & το κουκούτσι αφαιρείται εύκολα.
My year's apricot dessert was about as described here: https://www.cretangastronomy.gr/2015/06/blog-post_25/ For sweet it is suitable large, sweet apricots such as the Bebeku variety, where the flesh of the apricot does not stick to the stump and the stalk is easily removed.
My year's apricot dessert was about as described here: https://www.cretangastronomy.gr/2015/06/blog-post_25/ For sweet it is suitable large, sweet apricots such as the Bebeku variety, where the flesh of the apricot does not stick to the stump and the stalk is easily removed.
Αγαπημένο φρούτο το βερύκοκο! Σε γλυκό είναι υπέροχο!
ΑπάντησηΔιαγραφή