Δεν υπάρχουν σαφείς αναλογίες. Πρώτα κόβουμε πράσα σε ροδέλες κυρίως το άσπρο μέρος, τα ζεματάμε ελαφρά & τα στραγγίζουμε. Με λίγο τριμμένο κρεμμύδι τσιγαρίζουμε μερίδες χοιρινού κρέατος & τα σβήνουμε με νερό προσθέτοντας αλάτι & πιπέρι. Όταν το κρέας βράσει αρκετά, προσθέτουμε τα ζεματισμένα πράσα ,ψιλοκομμένο σέλινο & άνηθο. Όταν το φαγητό είναι έτοιμο σβήνουμε τη φωτιά & προσθέτουμε αμέσως χοντροκομμένη φέτα σκεπάζοντας την κατσαρόλα. Η φέτα λιώνει μέσα στο ζεστό φαγητό & με την αρμύρα της εξισορροπεί τη γλυκύτητα των πράσων.
Θέλοντας να μεταδώσω τις χειροτεχνικές μου γνώσεις δημιούργησα αυτή την ιστοσελίδα με σκοπό να δημοσιεύω μια ανακοίνωση κάθε μέρα ώστε να γίνουν 365 όσες & οι μέρες του χρόνου. Wanting to spread the knowledge of my craft I created this site to put up a post every day to make 365 those are the days of the year
Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015
ΠΡΑΣΣΑΤΟ ΒΛΑΧΙΚΟ (FOOD WITH LEEKS)
Δεν υπάρχουν σαφείς αναλογίες. Πρώτα κόβουμε πράσα σε ροδέλες κυρίως το άσπρο μέρος, τα ζεματάμε ελαφρά & τα στραγγίζουμε. Με λίγο τριμμένο κρεμμύδι τσιγαρίζουμε μερίδες χοιρινού κρέατος & τα σβήνουμε με νερό προσθέτοντας αλάτι & πιπέρι. Όταν το κρέας βράσει αρκετά, προσθέτουμε τα ζεματισμένα πράσα ,ψιλοκομμένο σέλινο & άνηθο. Όταν το φαγητό είναι έτοιμο σβήνουμε τη φωτιά & προσθέτουμε αμέσως χοντροκομμένη φέτα σκεπάζοντας την κατσαρόλα. Η φέτα λιώνει μέσα στο ζεστό φαγητό & με την αρμύρα της εξισορροπεί τη γλυκύτητα των πράσων.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου