Διαλύετε 700 γραμ. ζάχαρη σε ένα κιλό λευκό κρασί, το βάζετε σε βάζο με ανοιχτό στόμιο , βάλτε μέσα σαράντα φύλλα αρμπαρρόριζας το τοποθετείτε σε σκοτεινό χώρο & ανοίγετε το βάζο μετά σαράντα μέρες & το λικέρ είναι έτοιμο!!!!!!!!!!!
.jpg)
Dissolve 700 grams of sugar in a pound of white wine, put it in a jar with an open mouth, insert the forty sheets armparrorizas place in a darkened room and open the jar after forty days & the liqueur is ready!!! !!!
Similar recipe here: http://stamarstavros.blogspot.gr/2012/05/blog-post_23.html
Τι όμορφες συναντήσεις με κατασκευές και λικεράκι !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ συνταγή καταγράφτηκε και θα την επιχειρήσω γιατί δεν έχω φτιάξει με κρασί ποτέ..... ευχαριστούμε !!!
Καλό Καλοκαίρι σε όλες σας !!!