Σήμερα έγινε η τελευταία μας συνάντηση στο έκτο ΚΑΠΗ Τρικάλων (περιοχή οδού Καλαμπάκας) για το τρέχον σχολικό έτος. Μαζευόμαστε κάθε Τρίτη πρωί & συζητάμε για διάφορα θέματα & με την εποπτεία μου ( που την προσφέρω εθελοντικά ) δημιουργούμε διάφορες χειροτεχνίες & ανταλλάσσουμε ιδέες. Αποχαιρετηθήκαμε με το εξαιρετικό προσωπικό του KAPH, ευχηθήκαμε καλό καλοκαίρι & ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο πίνοντας το εξαιρετικό σπιτικό λικέρ αρμπαρρόριζας που μας κέρασε η φίλη μας (μέλος του ΚΑΠΗ) Μαρούλα Ζάχου.
Να & η συνταγή:
Διαλύετε 700 γραμ. ζάχαρη σε ένα κιλό λευκό κρασί, το βάζετε σε βάζο με ανοιχτό στόμιο , βάλτε μέσα σαράντα φύλλα αρμπαρρόριζας το τοποθετείτε σε σκοτεινό χώρο & ανοίγετε το βάζο μετά σαράντα μέρες & το λικέρ είναι έτοιμο!!!!!!!!!!!
Παρόμοια συνταγή εδώ: http://stamarstavros.blogspot.gr/2012/05/blog-post_23.html
Today was our last meeting in sixth Centre open hipping elderly of Trikala (region street Kalambaka) for the current school year. We gather together every Tuesday morning & discussing various topics and with my supervision (who volunteer) create various crafts & exchange ideas. We greeted with excellent staff of COHE, wished good summer and we renewed our date for September sipping excellent homemade liqueur ginger who treated us our friend (member of COHE) Mary Zachos.
Dissolve 700 grams of sugar in a pound of white wine, put it in a jar with an open mouth, insert the forty sheets armparrorizas place in a darkened room and open the jar after forty days & the liqueur is ready!!! !!!
Similar recipe here: http://stamarstavros.blogspot.gr/2012/05/blog-post_23.html
Να & η συνταγή:
Διαλύετε 700 γραμ. ζάχαρη σε ένα κιλό λευκό κρασί, το βάζετε σε βάζο με ανοιχτό στόμιο , βάλτε μέσα σαράντα φύλλα αρμπαρρόριζας το τοποθετείτε σε σκοτεινό χώρο & ανοίγετε το βάζο μετά σαράντα μέρες & το λικέρ είναι έτοιμο!!!!!!!!!!!
Παρόμοια συνταγή εδώ: http://stamarstavros.blogspot.gr/2012/05/blog-post_23.html
Today was our last meeting in sixth Centre open hipping elderly of Trikala (region street Kalambaka) for the current school year. We gather together every Tuesday morning & discussing various topics and with my supervision (who volunteer) create various crafts & exchange ideas. We greeted with excellent staff of COHE, wished good summer and we renewed our date for September sipping excellent homemade liqueur ginger who treated us our friend (member of COHE) Mary Zachos.
Dissolve 700 grams of sugar in a pound of white wine, put it in a jar with an open mouth, insert the forty sheets armparrorizas place in a darkened room and open the jar after forty days & the liqueur is ready!!! !!!
Similar recipe here: http://stamarstavros.blogspot.gr/2012/05/blog-post_23.html
Τι όμορφες συναντήσεις με κατασκευές και λικεράκι !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ συνταγή καταγράφτηκε και θα την επιχειρήσω γιατί δεν έχω φτιάξει με κρασί ποτέ..... ευχαριστούμε !!!
Καλό Καλοκαίρι σε όλες σας !!!