Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

ΚΟΠΑΝΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ (BUTGH OF CHICKEN WITH POTATOES IN RIB)

Ένα εύκολο αλλά νόστιμο φαγητό μπορείτε να κάνετε με κοπανάκια (το κάτω μέρος από μπουτάκια κοτόπουλου). Πρώτα ξεφλουδίζετε & κόβετε σε φέτες μερικές πατάτε τις οποίες τοποθετείτε σε γάστρα με ανάλογο αλάτι ,  πιπέρι& λίγο λάδι. Πάνω σ' αυτές τοποθετείτε τα κοπανάκια & τα αλείφετε με ένα μείγμα από ξύδι μπαλσάμικο, μέλι, μουστάρδα, αλάτι & πιπέρι. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο μια ώρα. Το σκεπασμένο ταψί ψήνει το φαγητό με τα υγρά του & είναι νοστιμότατο.
An easy but tasty food you can do with Kopanakis (the lower part of chicken drumsticks). First peel and cut into slices some press which put in a pot with a similar salt, pepper and a little oil. On these place the Kopanakis & the brush with a mixture of vinegar blasamiko, honey, mustard, salt & pepper. Bake in moderate oven one hour. The covered pan cooks the food with fluids and is delicious.

1 σχόλιο: