Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΑΡΒΕΛΙ ΜΕ ΜΑΓΙΑ ΠΡΟΖΥΜΙΟΥ ΖΥΜΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΤΟΠΑΡΣΚΕΥΑΣΤΗ ( LOAF FERMENTED iIN BREAD MAKER WITH YEAST)


Για να γίνει αυτό το ψωμί έβαλα στον κάδο του αρτοπαρασκευαστή 1 κουταλιά λάδι, 1κουταλάκι αλάτι,     μιάμιση κούπα νερό εμφιαλωμένο, 4 κούπες αλεύρι σκληρό, μσό κουταλάκι ζάχαρη, 1 φακελλάκι μγιά με γεύση προζυμιού. Επέλεξα το πρόγραμμα ζύμωμα και φούσκωμα. Μετά το τέλος του προγράμματος έπλασα ένα στρογγυλό καρβέλι και αφου φούσωσε ξανά το διακόσμησα πασπαλίζοντας με αλεύρι με τον τρο που περιγράφεται εδώ: https://www.instagram.com/reel/Cr_DcZZIP2_/?.   utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA== Ψήσιμο στους 200ο μισή ώρα.

To make this bread, I put 1 spoon of oil, 1 spoon of salt, one and a half cups of bottled water, 4 cups of hard flour, 1/2 teaspoon of sugar, 1 sachet of sourdough-flavored yeast into the bread maker. I chose the kneading and rising program. After the end of the program I formed a round loaf and after it rose again I decorated it by sprinkling it with flour using the method described here: https://www.instagram.com/reel/Cr_DcZZIP2_/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA== Bake at 200 degrees for half an hour.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger