Η σχετικά νέα κληματαριά μου δεν καρποφόρησα ακόμη εφέτος. Όμως συνέχεια ακοκτά νέους βλαστούς κι αυτό με παρακίνησε να μαζέψω τα νέα τρυφερά φύλλα να τα ζεματίσω και μετά να κάνω ντολμαδάκια. Αν το επιχειρήσετε κι εσείς αν τα κάνετε γεμιστά με κιμά, μαγειρέψτε πρώτα για λίγη ώρα τη γέμιση ,για να ελλατώσετε το χρόνο μαγειρέματος μετά.
My relatively new vine hasn't fruited yet this year. But it keeps growing new shoots and this motivated me to collect the new tender leaves, scald them and then make dumplings. If you try it too if you make them stuffed with minced meat, cook the stuffing for a while first, to reduce the cooking time afterwards.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου