Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

ΜΑΦΙΝ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΔΟΧΕΣ (MANDARINI MUFFIN IN TWO VERSIONS)


Αυτά τα μάφιν έγιναν ως εξής:
Συστατικά: 300 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3 αυγά 150 ml γάλα 175 γρ ζάχαρη 150 γρ βούτυρο 75 ml χυμό μανταρίνι Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 2 βανίλιες
Σε κάθε θήκη για μάφιν τοποθετήθηκε η ζύμη για κέικ μέχρι τη μέση τοποθετήθηκαν 12 μαντρίνια ένα σε κάθε θήκη. Ψήσιμο σε μέτριο φούρνο 25 λεπτά. Αφού κρυώσουν τα τοπο θετούμε ανόδα & τα περιχύνομε με λιωμένη σοκολάτα και χονδροκομμένο αμύγδαλο και κομματάκια από καραμελωμένες φλούδες μανταρινιού.
Μπορούμ την ίδια ζύμη να την τοποθετήσουμε σε ταψί σε ύψος δύο εκ. να τοποθετήσουμ φετάκια μανταρινιού & να τα ψήσουμε ανάλογα. Μετά το ψήσιμο το κόβουμε στη μέση, αλείφουμε το μισό μελιωμένη σοκολάτα και καραμελωμένες φλούδες μανταρινιού, τοποθετούμε το δεύτερο κομμάτι το καλύπτουμε με μελιωμένη σοκολάτα με φουντούκι και γαρνίρουμε με χρωματιστή τρούφα. Κόβουμε σε κομματάκια.
These muffins were made as follows: Components: 300 g of flour   3 eggs   150 ml of milk   175 g of sugar   150 g butter   75 ml tangerine juice   Grate 1 orange   2 vanillins   12 tangerines
Place the cake batter in each muffin tin to the middle, place 12 mandrins one in each tray. Bake in a medium oven for 25 minutes. After the places have cooled, place them on top and pour melted chocolate and coarsely chopped almonds and pieces of caramelized mandarin peels over them.
We can place the same dough in a pan at a height of two cm, place mandarin slices and bake them accordingly. After baking, cut it in half, spread half of melted chocolate and caramelized mandarin peels, place the second piece, cover it with melted chocolate with hazelnut and garnish with colored truffle. Cut into pieces.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger