Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΣΤΑ ΓΙΟΥΒΕΤΣΑΚΙΑ (MEAT WITH NOODLS IN ATOMIC PANS)

Αν σας έχει περισσέψει οτιδήποτε μαγειρεμένο κρέας για να το σερβίρετε την επομένη μέρα κάντε το εξής:
 Τσιγαρίστε λίγο τριμμένο κρεμμύδι ,προσθέστε  ζυνό τομάτας, αλάτι & πιπέρι, Εγώπροσέθεσα τη δική μου πινελιά, μια κουταλιά σάλτσας πιπεριάς "αϊβάρ" που είχα αγοράσει στη Σερβία. Εσείς προσθέστε τα μπαχαρικά της αρεσκείας σας . Μο΄λις αρχίζει να βράζει η σάλτσα μοιράστε το κρέας & τη σάλτσα σε ατομοiκά γιουβετσάκια. Αν είναι η σάλτσα πηχτή προσθέστε βραστό νερό. Βάλτε σε προθερμασμένο φούρνο & μόλις αρχίσει ο βρασμός του νερού προσθέστε σε κάθε γιουβετσάκι μισή κούπα μανέστρα.Ψήσιμο  στο φούρνο περίπου 15 λεπτά, πασπαλίστε τριμμένη κεφαλογραβιέρα & ακόμη 5 λεπτά για να λοιώσει το τυρί. Σερβίρισμα αμέσως.
If you have gone over anything cooked to serve it the next day, do the following:
Cook a little grated onion, add tomato juice, salt & pepper, I added my own touch, a spoonful of auberg pepper sauce I had bought in Serbia. Add spices of your choice. Once the sauce begins to boil, divide the meat and the sauce into atomic yumsets. If the sauce is thick add boiling water. Put in a preheated oven and as soon as you start boiling water, add half a cup of noodles to each pan. Fry in the oven for about 15 minutes, sprinkle a grated cheeseburger and another 5 minutes to beat the cheese. Serve immediately.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger