Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΡΑΚΕΛΕ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ (POT IN KRAKELE WITH STRAWBERRIES)

Διακόσμησα μια απλή γλάστρα με εικόνες από φράουλες για να φυτέψω φράουλες.
Οι διαδοχικές εργασίες ήταν οι εξής:



  1. Σκούρο πλαστικό χρώμα μέσα έξω.
  2. Κρακελέ ενός συστατικού, στην εξωτερική πλευρά.
  3. Ανοιχτόχρωμο πλαστικό χρώμα με πλακέ μικρό πινέλο. (Η διαφορετική κατεύθυνση του πινέλου στις διάφορες ζώνες δίνει την διαφορετική κατεύθυνση στις ρωγμές).
  4. Decoupage με εικόνες σκισμένες από χαρτοπετσέτα. (Το φόντο της γλάστρας πρέπει να είναι το ίδιο με το φόντο της χαρτοπετσέτας για να μην φαίνονται οι ενώσεις).

Decorate a simple pot with pictures of strawberries to plant strawberries.
Successive operations were:

  1. Dark color plastic inside out.
  2. Krakele of a component, on the outer side.
  3. Light plastic color with small flat brush. (The different direction of the brush in the various zones gives different direction into the cracks).
  4. Decoupage with images of torn paper towel. (The background of the pot must be the same as the background of the napkin to prevent associations appear).
  5. Two or three layers of lacquer with a brush for protection.
  6. Δυο-τρία στρώματα λούστρου με πινέλο για προστασία.

4 σχόλια:

  1. Πολυ΄όμορφο το γλαστράκι! Μπράβο! Πριν λίγο καιρό παράγγειλα και εγώ με τη μητέρα μου υλικά για το decoupage και σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε και εμείς! Τώρα αν θα πετύχει δεν ξέρω χεχεχε
    Καλή συνέχεια! Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκινήστε από τις πιο απλές περιπτώσεις .τηρείστε τις οδηγίες για τα υποστρώματα & προπαντός δουλέψτε με το πινέλο από μέσα προς τα έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απίστευτο το γλαστράκι Λίλα μου...δεν είχα δεί τις τελευταίες σου αναρτήσεις και το γυάλινο βαζάκι σου με ενθουσίασε κι αυτό!δουλεύεις με μεράκι με τέχνη και φαντασία που αναδεικνύει το ταλέντο σου και το βλέπουμε αυτό σε όλα τα δημιουργήματά σου!!μπράβο σου κοπέλα μου!Καλή συνέχεια και πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Powered By Blogger