Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

ΦΑΚΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ & ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ (MEATBALLS OF LENTIL WITH ONIONS & MUSHROOMS )

Έχοντας μαγειρεμένη φακή που περίσσεψε, έφτιαξα κεφτέδες δικής μου έμπνευσης.
Πρώτα στράγγισα τη φακή σε σουρωτήρι. Μετά τσιγάρισα ξερό & φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι & ψιλοκομμένα μανιτάρια σε λίγο λάδι. Τα ανάμιξα με τη στραγγισμένη φακή, λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό & τριμμένο μπαγιάτικο ψωμί μέχρι να γίνουν μια ομοιογενής ζύμη.  Έπλασα επίπεδους κεφτέδες του τοποθέτησα σε λαδωμένο ταψί του ράντισα με λάδι, & τους έψησα σε μέτριο φούρνο περίπου μισή ώρα. Το αποτέλεσμα γευστικότατο!!!!!!!!!
Having cooked lentils left over, I made my own meatballs inspiration.
First drain the lentils in a colander. After searing dry and fresh chopped onion and chopped mushrooms in a little oil. Mixing them with the drained lentils, chopped parsley and grated stale bread until it becomes a homogeneous dough. I created flat meatballs in placed on a greased baking dish sprinkled with oil, and their baked in a moderate oven about half an hour. The result is delicious !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου