Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015

ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ (CUP CAKES WITH ALMONDFILE)


ΥΛΙΚΑ
  • 125 γρ. βούτυρο (ή βιτάμ, μισό πακέτο)
  • 125 γρ. ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 300 γρ. Φαρίνα (αλεύρι που φουσκώνει μόνο του) ή εναλλακτικά αλεύρι με ένα κουταλάκι μπαίκιν πάουντερ κοσκινισμένο
     90 γρ. γάλα
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    Χτυπάτε τα’ αυγά με το βούτυρο (ή βιτάμ) προσθέτετε ζάχαρη, αλεύρι & γάλα, βάζετε το μείγμα σε μικρές φόρμες  (καλύτερα από σιλικόνη βουτυρωμένα), πασπαλίζετε με αμύγδαλο φιλέ & αν θέλετε χρωματιστή τρούφα. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο 25 λεπτά. Η δόση είναι ακριβώς για δώδεκα κεκάκια. 
    MATERIAL
    125 g. butter (or margarine, half a package)
    125 g. sugar
    2 eggs
    300 g. Farina (raising flour alone) or alternatively flour with a teaspoon baikin powder sifted
     PERFORMANCE
    Beat eggs with butter (or Rama), add sugar, flour and milk, put the mixture into small molds (better than silicone buttered), sprinkle with almonds and net if you want colored sprinkles. Bake in moderate oven 25 minutes. The dose is right for twelve muffins. 90 g. milk



    1 σχόλιο: