Δεν έχω ακριβείς αναλογίες, πειραματίστηκα για να δώσω στη ζύμη τη ρευστότητα του κέικ.
Μια κούπα χυμό πορτοκαλιού με ένα κουταλάκι σόδα διαλυμένο σ΄αυτό, μισή κούπα ταχίνι , ένα κουταλάκι κονιάκ για άρωμα, μισή κούπα ηλιέλαιο, 4 κουταλιές στέβια. Τα ανακατεύουμε καλά προσθέτουμε 2 κουταλάκια μπαίκιν πάουντερ & ρίχνουμε προοδευτικά αλεύρι ολικής άλεσης μέχρι ν΄αποκτήσει τη ρευστότητα του κέικ. Αν γίνει πολύ σφιχτό προσθέστε λίγο χυμό πορτοκαλιού.
Suitable for diabetics, I invented a recipe for sweet for fasting days.
I do not have exact proportions, I tried to give the dough the liquidity of the cake.
Put the dough into a bag tightly tie it, cut the edge & fill silicone pouches for muffin. Baking about 20 minutes. Once they have cooled, they are garnished with meringue with stevia.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου