Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΜΗΛΟΠΙΤΑ-ΚΕΪΚ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΡΟΔΙΟΥ (PIE-CAKE WITH SYRUP OF POMEGRANATE)


Maia Kamenarova προς 
Συνταγη:
200γρ.βιταμ με βούτυρο
220γρ.ζαχαρη
3 1/2 φλ.τσ.αλευρι
6 αυγα
1φλ.κφ. γαλα
2 βανιλια
1μπεικιν
4μηλα κομμενα σε πολυ λεπτες φετες
Χτυπαω το βιταμ με την ζαχαρη μεχρι να ασπρισει.Βαζω ενα-ενα τα αυγα και συνεχιζω να χτυπαω.Προσθετω βανιλια,γαλα,και μετα το αλευρι με το μπεκιν.Τα μηλα κομμενα σε λεπτες φετες τα καρφωνω στη ζυμη.Εβαλα από πάνω με πινέλο πηχτο σιρόπι από ρόδι δικό μου. Μια ιδέα δική μου για να μην ξεραινουντε τα μήλα στο ψήσιμο, και μου έδωσε ένα ωραίο χρώμα στην διακόσμηση. Ψηνω στους 170-180 στην κατω σκαρα με αερα για περιπου μια ωρα. Η ζύμη είναι πιο πηχτή απ΄το κέικ αλλά εξισορροπείται από το σιρόπι που εισχωρεί στη ζύμη. Μέ την δόση αυτή γίνονται δύο μηλόπιτες σε ταψάκι 26 εκ.
I made apple pie following Maia Kamenarova's recipe to
Recipe:
200g of butter with butter
220g sugar
3 1/2 fl
6 eggs
1fl.kf. milk
2 vanilla
1beekin
Four pieces cut into very thin slices
I press the vitamin with the sugar until it is white. I bake one egg and continue to knock. Add vanilla, milk, and after the bean flour. The apples sliced ​​into finely sliced ​​peppers. I put it on top with a brush sweet syrup from my own pomegranate. An idea for me not to cook apples in the baking, and gave me a nice color in decoration. I fight at 170-180 at the bottom of the skier with air for about an hour. The dough is thicker than cake but is balanced by the syrup that enters the dough. With this dose, two apple pies are made in a 26 cm dish.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger