Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ (CHANGE IN BOTTLE WITH ACRYLIC PAINTS)

Ήρθε στα χέρια μου ένα ψηλόλιγνο μπουκάλι από ποτό που πάνω του υπήρχαν ανάγλυφα οι σιλουέτες δύο δέντρων και ένα ανάκτορο στο βάθος. Σκέφτηκα να διακοσμήσω το μπουκάλι, χωρίς να σκεπάσω τα δέντρα και το κτίριο. Χρησιμοποιώντας ακρυλικά χρώματα & Σφουγγάρι   σκέπασα τα γράμματα της φίρμας δημιουργώντας ένα κήπο σε πρώτο επίπεδο που τον τελειοποίησα με Conture (relief). Τέλος κάλυψα μόνον το ζωγραφισμένο τμήμα με λούστρο για αντοχή.
 Απέκτησα ένα ψηλόλιγνο μπουκάλι ποτό για τα ανάγλυφα Ήταν δύο σιλουέτες δέντρα και ένα παλάτι στο παρασκήνιο. Σκέφτηκα να διακοσμήσετε το μπουκάλι χωρίς πιέτα δέντρα & κτίριο. Χρησιμοποιώντας ακρυλικό χρώμα και σφουγγάρι που καλύπτει τα γράμματα της μάρκας με τη δημιουργία ενός κήπου στο πρώτο επίπεδο θα τελειοποιηθεί  με Conture (ανάγλυφο). Τέλος, καλύπτει μόνο το τμήμα βαμμένο ανθεκτικότητα λούστρο.





3 σχόλια:

  1. Καλημέρα!
    Πρώτη φορά σχολιάζω εδώ.... Εντυπωσιάστηκα από τα μπουκάλια, αυτό τον καιρό κάνω τα δικά μου πρώτα βήματα στο μπουκάλι.
    Να ρωτήσω, το θολό στο γυαλί πώς το πετύχατε;
    Αριστέα

    (περνάω μια φάση ξεκούρασης κι έχω κλειστά τα σχόλια στο μπλογκ μου. Σύντομα θα επανέλθω στην ενεργό δράση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητή φίλη το θολό γίνεται είτε με primer (όχι όλα, πρέπει να δοκιμάσετε μερικά που μετά το στέγνωμα γίνονται διαφανή όπως της artidee για γυαλί) είτε με frost διαφόρων εταιρειών που δίνουν όψη οπαλίνας(υπάρχουν & χρωματιστά). Η τοποθέτηση πάντα με σφουγγάρι ή σφουγγαροπίνελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Powered By Blogger