Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

ΨΑΡΙ ΠΛΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΠΑΝΓΙΑΚΙ (FISH PLATE POTATOES IN THE TEPANGIAKI)


Αν βρεθείτε σε διακοπές και δεν έχετε επάρκεια μαηειρικών σκευών και πρέπει να μαγειρέψετε το τεπανγιάκι είναι μια εξαιρετική λύση. Για να γίνει ψάρι πλακί στο τεπανγιάκι ακολουθήστε τα εξής βήματα: 
Πρώτα βράζουμε ελαφρά τις πατάτες με τη φλούδα, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε οριζόντιες φέτες.Στο τεπανγιάκι απλώνουμε σε στρώσεις τις πατάτες, σε άλλη στρώση τα κρεμμύδια και από πάνω τοποθετούμε το ψάρι. Βάζουμε μία στρώση φέτες ντομάτας και περιχύνουμε με τη σάλτσα. Ραντίζουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, σκεπάζουμε το φαγητό με καπάκι και ψήνουμε στους 180ºC στη μεσαία σχάρα για 30′.
If you find yourself on vacation and you don't have enough cooking utensils and you need to cook the teppanyaki is a great solution. To make fish in the tepangiaki, follow these steps:
First, lightly boil the potatoes with the skin, peel them and cut them into horizontal slices. In the tepangiaki, spread the potatoes in layers, the onions in another layer and place the fish on top. Place a layer of tomato slices and pour over the sauce. Sprinkle with the remaining olive oil, cover the food with a lid and bake at 180ºC on the middle rack for 30'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger