Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΠΙΤΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ & ΚΙΜΑ ( PIE WITH LEEKS & MINCED MEAT)

Φτιάξτε αυτή τη χειμωνιάτικη πίτα με τον εξής τρόπο:
 Ετοιμάστε τη γέμιση:
Δεν υπάρχουν σαφείς αναλογίες. Κόψτε σε ροδέλες πράσα, ζεματίστε τα, τσιγαρίστε ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι με λίγο κιμά χοιρινό σβήστε τα με κρασί & προσθέστε τα ζεματισμένα πράσα. Όταν κρυώσουν λίγο προσθέστε τριμμένο τυρί φέτα& ένα - δύο αυγά & λίγο γλυκό τραχανά για να απορροφήσει τα υγρά.
Τα φύλλα μπορείτε να τα ετοιμάσετε όπως περιγράφονται εδώ: http://lila365idees.blogspot.gr/2013/04/bereki-easy-leek-pie.html ή να χρησιμοποιήσετε έτοιμη σφολιάτα.
Ψήσιμο από μισή ως μία ώρα σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινήσει η επιφάνεια.
Σημ. Αν σας αρέσουν τα παρασκευάσματα με ζύμη & ασχολείστε με την κατασκευή τους δείτε τα εξαιρετικά video της ιστοσελίδας.http://vottakiepirogi.ru/vipechka/neslad-vipechka/samsa-sloenaya-uzbekskaya. Είναι ολιγόλεπτα χωρίς λόγια , πολύ κατατοπιστικά & συνοδεύονται από την εξαιρετική ρωσική μουσική.
Make this winter pie as follows :
 Prepare the filling:
There are clear analogies . Cut leeks into rings , the blanch , fry a chopped onion with a little minced pork erase them with wine and add the blanched leeks . When cool , add a little grated cheese slice and one to two eggs and a little sweet trachana to absorb liquids .
The sheets you can prepare as described here http://lila365idees.blogspot.gr/2013/04/bereki-easy-leek-pie.html : or use prepared puff pastry .
Roasting half as one hour in a moderate oven until bake surface .
Note. If you like preparations dough & engaged in manufacturing see the excellent video website http://vottakiepirogi.ru/vipechka/neslad-vipechka/samsa-sloenaya-uzbekskaya. It oligolepta wordless , highly informative and accompanied by great Russian music .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger