Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ BLOGGERS

Σήμερα μέρα της Γυναίκας θα μιλήσω για τη συνάντηση Bloggers γυναικών Μακεδονίας που έγινε σε καφετέρια Θεσσαλονίκης την Κυριακή 4 Μαρτίου. Όντας η μεγαλύτερη σε ηλικία blogger στη συνάντηση δημοσιεύω τις φωτογραφίες απ' τη συνάντηση,δείχνοντας τη χαρά μου που τόσα άτομα με παρεμφερή ενδιαφέροντα συναντηθήκαμε, ανταλλάξαμε γνώμες & γνωριστήκαμε από κοντά & όχι μόνο από τα blog μας , με την ευχή να ανταμώσουμε σύντομα.








14 σχόλια:

  1. Καλημερα Λίλα!Η επιθυμια σου ηταν πολύ μεγαλη μιας και καταφερες να ταξιδεψεις τόσα χλμ!Ευχομαι την επόμενη φορα να τα καταφερω κι εγω!Να'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περάσαμε πολύ όμορφα και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα γιατί είστε ένας άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια και ενέργεια και θέληση για μάθηση!
    Katerina by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίλα μου ήταν τέλεια η συνάντηση μας, η γνωριμία μας!!!Χρόνια πολλά σ'εσένα και σε όλες τις γυναίκες όλης της γης!!!
    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ωραίες στιγμές, τι ωραίες αναμνήσεις συλλέξατε απ' αυτή την τόσο επιτυχημένη συνάντηση....Να είστε καλά, να το επαναλάβετε πολλές πολλές φορές!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηταν πράγματι μια ωραία ημέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες! Συνέχισε έτσι Λίλα, όλο ζωντάνια και κέφι, όπως ήσουν και στην συνάντησή μας! Χρόνια μας πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να σαι καλα γλυκια μου..περασαμε ομορφα..τωρα που μαθαμε θα το ξανακανουμε..χρονια πολλα..καλη συνεχεια..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε φιλενάδα σε έψαχνα τόσες μέρες! Θεά! Σε λάτρεψα να ξέρεις! Θέλω να σου μοιάσω και δεσμεύομαι και γι΄αυτό δημόσια! Είσαι showoman με τα όλα σου! Να είσαι γερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λιλα χρονια πολλα χαρηκα πολυ που σε γνωρισα και απο κοντα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΛΙΛΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!! Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΗ!!!! ΗΤΑΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!!!! Η ΔΕ ΠΙΤΑ ΣΑΣ, ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!
    ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ!!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!
    ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλως σε βρήκα ΛΙΛΑ...διαβασα σε όλες τις φίλες που βρεθήκατε πως περασατε πολύ όμορφα!!!!!και πόσο ζήλεψαααα!!!!! μακαρι να ειμουνα και εγώ εκει..αλλα άπρεπε να πάρω βαπορια...τρένα..λεωφορία...οποτε το άφησα... σε εευχαριστώ για την επισκεψη ..θα τα λέμε..φιλια...Υ.Γ. μηπως μπορείς να βγαλεις την επαλυθευση;;; δεν βοηθαει στα σχολια.. ειναι πιο ευκολα χωρις αυτή... φιλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σίγουρα θα ξανανταμώσουμε γλυκιά μου!!!Είσαι απίθανη παρέα!!!Χάρηκα που σε γνώρισα κι από κοντά!!!φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Powered By Blogger