Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΔΡΑ ΜΕ DECOUPAGE ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυτά τα δύο κάδρα έχουν γίνει με τον ίδιο τρόπο.Πρώτα πάνω σ' ένα τετράγωνο τελάρο κολλήθηκαν δυο μικρότερα τελάρα σε σχήμα ισοσκελούς τριγώνου.Μετά με σπάτουλα στοκαρίστηκαν τα τρίγωνα τελάρα για ν΄αποκτήσουν ανώμαλη επιφάνεια.Ύστερα ξεσκίστηκαν εικόνες από χαρτοπετσέτα & αν δεν έχουμε κατάλληλες εικόνες τυπώνουμε με την τεχνική που βρίσκουμε  στην ανάρτηση http://lila365idees.blogspot.com/2012/01/blog-post_17.html 
& κολλάμε με την τεχνική decoupage τις εικόνες στα τρίγωνα τελάρα.Χρησιμοποιώντας χρυσαφί & λευκό ακρυλικό χρώμα  & πλατύ πινέλο συμπληρώνουμε τα κενά στα τρίγωνα & τονίζουμε τα τελειώματα με μαύρο contour. Αφού στεγνώσουν με τρίγωνα χαρτιά ξεσκισμένα ,για να υπάρχουν ασαφή όρια σκεπάζουμε τα τρίγωνα& ψεκάζουμε με spray σε μορφή γρανίτη σε μπλε- τουρκουάζ χρώμα για να δημιουργηθεί στο πίσω τελάρο άγρια επιφάνεια.Τέλος ένα στρώμα λούστρου για αντοχή.

2 σχόλια:

  1. Σου μιλάω ειλικρινά δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που σε βρήκα! Σε λάτρεψα για τον τρόπο που μοιράζεσαι τα δημιουργήματά σου αλλά και τον τρόπο που τα φτιάχνεις. Τα καταλαβαίνω! Όλα! και απολαμβάνω κάθε φορά που μπαίνω στο μπλοκοσπιτάκι σου. Σ΄ ευχαριστώ . Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω για την χαρά που μου έδωσες . Μπράβο σου για τη μεταδοτικότητα των σκέψεων και των εμπνεύσεων . Να είσαι καλά και να τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Powered By Blogger