Με τις αναλογίε; αυτές έκανα αυτά τα νηστίσσιμα μπισκοτάκια , ζυμώνοντας τη ζύμη ατον αρτοπαρασκευαστή: 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.50 γρ. κορν φλάουρ120 γρ. ζάχαρη άχνη80 γρ. χυμός πορτοκάλι90 γρ. ηλιέλαιοΞύσμα από 1 πορτοκάλι2 βανιλίνες1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ1/4 κ.γ. μαγειρική σόδα200 γρ. λιωμένη κουβερτούρα (για γαρνίρισμα)Εκτέλεση: Σε μπολ ανακατεύουμε χυμό πορτοκαλιού, ηλιέλαιο, ζάχαρη άχνη, βανιλίνες, ξύσμα, μπέικιν πάουντερ, σόδα και κορν φλάουρ. Προσθέτουμε κοσκινισμένο αλεύρι, ανακατεύοντας μέχρι να έχουμε ζύμη.Ανοίγουμε τη ζύμη σε ορθογώνιο 40x10 εκ., κόβουμε μπαστουνάκια 1 εκ. και τα ψήνουμε στους 180°C για 20-25 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα βουτάμε σε λιωμένη κουβερτούρα. Δεν είναι πολύ γλυκά!With these proportions, I made theseegan Orange Biscuit kneading the dough in the bread maker:
Ingredients:300 g all-purpose flour50 g corn flour120 g powdered sugar80 g orange juice90 g sunflower oilZest from 1 orange2 vanilla powders1 tsp baking powder1/4 tsp baking soda200 g melted chocolate (for garnish)Instructions: In a bowl, mix orange juice, sunflower oil, powdered sugar, vanilla powders, orange zest, baking powder, baking soda, and corn flour. Gradually add sifted all-purpose flour, mixing first with a spatula and then with your hands until a pliable dough forms.Roll out the dough into a 40x10 cm rectangle and cut into 1 cm thick sticks. Place them on a baking tray lined with parchment paper and bake at 180°C (356°F) for 20-25 minutes.Let them cool and dip halfway into melted chocolate. They're not too sweet!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου