Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2025

ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΑΒΟΥΑΓΙΑΡ (CAKE WITH SAVOIARD COOKIES)


Αυτή  η μικρή τούρτα έγινε πανεύκολα ως εξής:
Σε μια μικρή σπαστή στρόγγυλη φόρμα τοποθετήθηκε στον πάτο της αντικολλητικό χαρτί. καθώς και αντικολλητικό χαρτί στα τοιχώματα της. Μετά αφού έχουμε μουσκέψει τα μπισκότα σαβουαγιάρ σε ένα μείγμα γάλακτος και σοροπιού, στα τοιχώματα και επίσης καλύπτουμε τον πάτο της. Κατόπι καλύπτομε τα κάτω μπισκότα με ένα στρώμα κρέμας κάστανου. (Αυτό είναι προαιρετικό). Ύστερα γεμιζουμε την τούρτα με μια πηχτή κρέμα γάλακτος με προσθήκη αυγου. Τη βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Μετά δύο ώρες γαρνίρουμε τη τούρτα με ένα ρευστό μείγμα λοιωμένης κουβερτούρας και κρέμας γάλακτος. Πασπαλίζουμε τα περιθώρια με φιλέ αμύγδαλο και This little cake was made very easily as follows:
Αυτή  η μικρή τούρτα έγινε πανεύκολα ως εξής:
In a small round mold, non-stick paper was placed on the bottom. as well as non-stick paper on its walls. Then after we have soaked the savoyard biscuits in a mixture of milk and syrup, on the walls and also cover the bottom. Then we cover the bottom biscuits with a layer of chestnut cream. (This is optional). Then we fill the cake with a thick cream with the addition of an egg. We put it in the refrigerator to cool. After two hours we garnish the cake with a liquid mixture of melted couverture and cream. We sprinkle the edges with slivered almonds and place a maraschino cherry between every two biscuits.ανά κάθε δύο μπισκότα τοποθετούμε ένα κερασάκι μαρασκίνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger