Watching the recipe here: http://faghta-giagias.blogspot.com/2013/04/blog-post_19.html I made this bitter liqueur prototype using the zest of bitter sweet. To give it a more linely bitterish flavor instead of water in the syrup used bitter orange juice from past filter.Θέλοντας να μεταδώσω τις χειροτεχνικές μου γνώσεις δημιούργησα αυτή την ιστοσελίδα με σκοπό να δημοσιεύω μια ανακοίνωση κάθε μέρα ώστε να γίνουν 365 όσες & οι μέρες του χρόνου. Wanting to spread the knowledge of my craft I created this site to put up a post every day to make 365 those are the days of the year
Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016
ΛΙΚΕΡ ΝΕΡΑΝΤΖΙ (LIQUEUR SOUR PRANGE)
Watching the recipe here: http://faghta-giagias.blogspot.com/2013/04/blog-post_19.html I made this bitter liqueur prototype using the zest of bitter sweet. To give it a more linely bitterish flavor instead of water in the syrup used bitter orange juice from past filter.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου