Όπως μαγειρεύουμε το αρνί ή κατσικάκι φρικασέ μπορούμε να μαγειρέψουμε επίσης και μοσσάρι φρικασέ με τον τρόπο που περιγράφεται εδώ: https://www.argiro.gr/recipe/choirino-frikase/ Μόνο που βράζουμε το μοσχάρι περισσότερη ώρα μέχρι να μαλακώσει, προτού προσθέσουμε τα χόρτα. Εκτελούμε μετά τη συνταγή ως συνήθως.
Just like we cook lamb or goat fricassee, we can also cook veal fricassee in the manner described here: https://www.argiro.gr/recipe/choirino-frikase/ Only we boil the veal for a longer time until it is tender, before adding the greens. We then execute the recipe as usual.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου