Σελίδες

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ (PIE OF WITH PASTRY)


Για να φτιάξω αυτήν την πίτα πρώτα τσιγάρισα σε λίγο λάδι περίπου 300 γραμ. κιμά με ένα κρεμμυδάκι τριμμένο & μια - δυο σκελίδες σκόρδο, αλάτι & πιπέρι. Προσθέτουμε λίγη σάλτσα ντομάτας & βράζουμε περίπου 15 λεπτά. Στραγγίζουμε Το ζουμί & το κρατάμε. Στον κιμά  προσθέτουμε τριμμένο τυρί. Ανοίγουμε λίγο με τον πλάστη ένα φύλλο σφολιάτας & τοποθετούμε το μείγμα του κιμά όπως περιγράφεται  εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=21IYvz0Xzv0&index=51&list=UUGMU-LlwgNdcQD3R9sxi6og στο video του blog της Όλγας Σμίρνοβα. (Υπάρχουν σ' αυτό εξαιρετικά video για φαγητά & γλυκά με ζύμες). Ρίχνουμε το ζουμί που στραγγίσαμε απ΄' το βράσιμο &ψήνουμε μισή ώρα. 
To fix this pie first sautéed in a little oil about 300 g. minced meat with a grated onion & a - two cloves of garlic, salt & pepper. Add a little tomato sauce and simmer about 15 minutes. Strain the juice and keep it. The minced meat add grated cheese. Roll out a little with a rolling pin and a pastry, Place the meat mixture as described here: https://www.youtube.com/watch?v=21IYvz0Xzv0&index=51&list=UUGMU-LlwgNdcQD3R9sxi6og the video blog of  Смирнова Ольга. (There  is here excellent  video for food & sweets with yeast). Pour broth straining from cooking and bake 30 minutes. 

2 σχόλια:

  1. Για....γιάμ....φαίνεται πεντανόστιμη και είναι μάλλον εύκολη στην κατασκευή . Τρέχω να αγοράσω σφολιάτα.....ο κιμάς έχει ετοιμαστεί ήδη .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή