Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ KUMIHIMO ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΤΗ (BRACELETS KUMIHIMO FOR MARCH)

Τηρώντας το έθιμο να φοράμε κάθε πρώτη μέρα του Μάρτη βραχιολάκια με ασπροκόκκινη κλωστή "για να μη μας μαυρίζει ο έντονος ανοιξιάτικος ήλιος έφτιαξα αυτά τα βραχιολάκια με την τεχνική με την τεχνική kumihimo, όπως περιγράφεται εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=wlPVkoVh31g
Αν δεν έχετε τον κατάλληλο δίσκο από εδώ: http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=269386.0μπορείτε να αντιγράψετε το πρότυπο να το φτιάξετε σε χοντρό χαρτόνι & να κολλήσετε στο κέντρο του ένα cd να εμποδίζει το λύγισμα κατά το πλέξιμο.
Η εναλλαγή των χρωμάτων εξαρτάται από το τρόπο που θα τεθούν τα χρώματα στην αρχή. Και τα τρία είναι πλεγμένα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Keeping the custom to wear each day of March bracelets with red & white thread "to non tans our intense springtime sun knit these bracelets with art technique kumihimo, as described herein: https://www.youtube.com/watch?v=wlPVkoVh31g
If you do not have the appropriate tray from here: http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=269386.0you can copy the template to make in thick cardboard and stick in the center of a cd to prevent bending during the weaving.
The alternation of colors depends on the way you put the colors on top. All three are knitted in the same manner.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger