Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ (CHICKEN SALAD BY PASTA)

Έφτιαξα μια κοτοσαλάτα επηρεασμένη από το πρόσφατο ταξίδι μου στην Ιταλία.
Δεν υπάρχουν σαφείς αναλογίες, κόβετε τα υλικά & τα προσθέτετε δοκιμάζοντας.
Κόβουμε βρασμένο κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια. Βράζουμε al dende μικρά ζυμαρικά όπως κοχυλάκια. Κόβουμε σε κυβάκια κασέρι ή γκούντα. Ψιλοκόβουμε φρέσκο κρεμμυδάκια, σχινόπρασο, βασιλικό. Προσθέτουμε λίγο άσπρο πιπέρι & λίγη μουστάρδα. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά προσθέτοντας τόση ποσότητα μαγιονέζας που υπολογίζουμε ότι χρειάζεται για να δέσουν τα υλικά. Σερβίρεται κρύα.
I made a chicken salad influenced by my recent trip to Italy.
There is no clear proportions, cutting materials adding them tasting.
Cut cooked chicken into small pieces. Boil al dende small pasta such as shells. Cut into small cubes cheese or gouda. Chop fresh onions, chives, basil. Add a little white pepper & a bit of mustard. Mix well all the ingredients adding much amount of mayonnaise that we estimate is needed to tie the materials. It is served cold.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου