Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ & ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ (CHICKEN IN OVENPAN BY YAM & BEANS)

Ένα φαγητό δικής μου έμπνευσης, αυτοσχεδίασα & αποτέλεσμα που βγήκε ήταν εξαιρετικό:


Τοποθέτησα στη γάστρα μια μεγάλη γλυκοπατάτα κομμένη με πολύ λεπτές φέτες με το μαντολίνο, λίγα κίτρινα φασολάκια, πάνω σ΄αυτά μπούτια κοτόπουλο, πασπαλισμένα με μπαχαρικό κατάλληλο για κοτόπουλο όπως carino & αλειμμένα με μουστάρδα. Πασπάλισα με αλάτι, πιπέρι & από πάνω ψιλοκομμένη ντομάτα σε κύβους & δυο τρεις κουταλιές νερό. Ψήσιμο με σκεπασμένη γάστρα σε μέτριο φούρνο  μισή ώρα & χωρίς καπάκι άλλη μισή. Το αποτέλεσμα γευστικότατο!!!
One of my own food inspiration, improvised & result has been excellent:
Placed in the hull a large sweet potato cut in very thin slices with a mandolin, a few yellow beans, chicken thighs over In these, sprinkled with spice suitable for chicken as carino & spread with mustard. Sprinkle with salt, pepper and top chopped tomatoes into cubes and two or three tablespoons of water. Baking with covered hull in moderate oven half an hour and without lid other half. The result is delicious !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου