Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΗ ΖΥΜΗ ΚΟΥΡΟΥ (LITTLE MEAT PIES WITH HOMEMADE YEAST KURU)

Για να γίνουν αυτά τα κιμαδοπιτάκια απαιτήθηκε 1 συσκευασία αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 1 γιαούρτι, 250 γραμ. μαργαρίνη & ελάχιστο αλάτι-ζάχαρη. Ζύμωμα στον αρτοπαρασκευαστή στο πρόγραμμα μόνον ζύμωμα . Για γέμιση κιμάς για μακαρόνια!!! Ψήσιμο 30 λεπτά σε μέτριο φούρνο.
To make these meat pies required 1 package flour inflating itself, one yogurt, 250 gr Margarine and a pinch of salt-sugar. Kneading the breadmaker at only kneading dough program. For stuffing minced for spaghetti !!! Baking 30 minutes in a moderate oven.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου