Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

ΑΤΟΜΙΚΑ ΩΓΚΡΑΝΤΕΝ (INDIVIDUAL GRATIN)

Μπορείτε να κάνετε ατομικά ωγκραντέν  γεμίζοντας μικρά πυρέξ με βρασμένες αλ ντέντε πέννες που τις έχετε ανακατώσει με ψιλοκομμένα αλλαντικά &τυριά της αρεσκείας σας & προσθέτοντας προαιρετικά σάλτσα ντομάτας. Σκεπάζετε με αραιή μπεσαμέλ πασπαλισμένη με
τριμμένο μπαγιάτικο ψωμί για ν' αποκτήσει κρούστα. Ψήσιμο περίπου μισή ώρα.

You can make individual gratin filling small baking dish with boiled al dente penne who you scramble with chopped meats & cheeses of your choice and add optional tomato sauce. Cover with light sauce sprinkled with grated stale bread to acquire crust. Roasting about half an hour.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου